Ботев (Пловдив) е отправил оферта към бившия национал Георги Миланов, твърди

...
Ботев (Пловдив) е отправил оферта към бившия национал Георги Миланов, твърди
Коментари Харесай

Ботев иска Георги Миланов

Ботев (Пловдив) е отправил оферта към някогашния национал Георги Миланов, твърди “Тема Спорт ”. Халфът обаче не е дал отговор. Той продължава да се надява да получи атрактивно предложение от задграничен отбор. В момента 31-годишният състезател е свободен сътрудник. 

През зимата Миланов мина от Левски в Ал Дафра. Той обаче остана в Обединените арабски емирства единствено един полусезон. Отборът му изпадна от елита и Георги предпочете да напусне. В началото на лятната подготовка се считаше за несъмнено, че полузащитникът ще се завърне на “Герена ”. Новият ментор на “сините ” Николай Костов призна за диалози с Миланов и разгласи, че тъкмо подобен състезател му е необходим в състава. В последна сметка обаче договарянията приключиха с крах. 

Напоследък Ботев (Пд) се засилва на пазара, откакто стартира доста неприятно акцията. “Жълто-черните ”, които са водени от Станислав Генчев, са едвам на 14-то място във краткотрайното класиране, като имат единствено две равенства след 5 мача. В клуба за състезателен шеф бе назначен полякът Артур Платек, който пък привлече Ивелин Попов от Левски. Попето е добър другар с Миланов от времето им дружно както на “Герена ”, по този начин и в Литекс и националния тим. 

От Арда преди дни разгласих, че селекцията надалеч не е завършила. Кърджалийци към този момент са обсъждали привличането на Миланов. Те, също както и Ботев, могат да си разрешат да дават високи заплати и желаят да подсилят състава си с опитния халф.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР